16 Ağustos 2007 Perşembe

Polisiye Diziler Çoğalıyor

Ahmet Ümit'in ünlü roman kahramanı 'Komiser Nevzat'ın serüvenlerinin konu edildiği 'Kanun Namına' adlı dizi kasım ayından itibaren atv'de ekrana gelecek.

atv'nin yeni sezona damgasını vuracak polisiye dizisi 'Kanun Namına'nın çekimleri yakında başlıyor. Ahmet Ümit'in senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Veli Çelik'in yaptığı dizinin başrollerini Altan Erkekli, Pamir Pekin ve Ahu Yağtu paylaşıyor. Kasım ayında yayınlanması planlanan dizinin baş karakteri; Komiser Nevzat' polisiye yazarı Ahmet Ümit'in pek çok kitabının da baş kahramanı... Karakteri televizyon izleyicisi de yakından tanıyor. Türkiye'nin Sherlock Holmes'u olarak bilinen 'Başkomiser Nevzat'ı konu alan öyküler daha önce 'Karanlıkta Koşanlar' ve 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' dizilerinde kullanıldı. Daha önce Uğur Yücel ve Çetin Tekindor canlandırdığı karakteri 'Kanun Namına'da Altan Erkekli oynayacak.

Üçüncü sayfa haberlerinden

Başkomiser Nevzat, cinayet masası amiri, 50'li yaşlarını süren pek de alışkın olmadığımız bir polis... Karısıyla, kızını yıllar önce kendisi için konulan bir bombanın patlaması sonucu kaybetmiş. Bir Rum kadınla ilişkisi olan Nevzat gelgitli bir aşk yaşıyor. Olayların çözümünde kaba kuvvetten çok, aklın kullanılması gerektiğine inanıyor. Nevzat'ın yardımcısı ise öfkeli, yalnız ve yabancılaşmanın eşiğindeki Komiser Ali (Pamir Pekin)... İkilinin başından geçenler aslında hepimizin yaşayabileceği, gazetelerin üçüncü sayfa haberlerinde her gün okuduğumuz, sokağa çıktığımızda benzerlerini duyduğumuz olaylar.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

blogspot bot taytırları tüm blog sitelerine atmaktadır.
Not:taytırlar kullanıcılarımız tarafından kaldırıldıgı an bloglarınız silinebilir.
Saygılarla blogspot.com
dini sohbet
dini chat
alemsohbet
film izle
dizi izle
bedeva film izle
sohbet
chat
sohpet
yonja
netlok
netlog
sohbet
yonja
sohbet
chat
sohpet
netlog
netlok
irc
sngt